Dumma pojkar. -.- Men glatt humör. :-)

TJABA BLOGGEN! :-D
Är på glatt humör just nu. Jo, jag ska berätta för er. Nyss så kom jag hem från min teater. (Jag går i teater, dans, piano, och i basket)
Ja. Iaf. Och då när jag kom hem så var det POTATISBULLAR. Ehm.. Ja. Jag älskar Potatisbullar. Fast min favoritmat är nog pannkakor, våfflor, plättar, och ryskapannkakor! ;-)
Sen efter jag ätit mina potatisbullar. (xD) Så satte jag mig vid datorn. Och just då poppar min fina blogg upp. Så jag tänkte "Okej jag gör ett inlägg om min dag, elr nåt) Och så blev det! :-)
Snart kommer den jag är moster åt komma hit. Hon ska fylla 3 år den 30/10. Och jag fyller år den 31/10. Iaf, hon ska komma hit med sin mamma (Min syster) Och kanske ficka eller något.


Och NU så ska jag berätta något.. Dumt, eller vad man ska kalla det. Det hände då jag gick hem efter skolan. Så här hände det:
Jag: TRALALAALALALLALAL.
Sedan kom det någon snöboll rakt i nacken på mig. Och de prickade min lilla syster på benet.
Jag: *Tittar bak*
Sen ser jag några killar från min skola som sitter och fnissar. Vissa går i min klass och vissa gick i nån annan klass.
Sedan tog jag upp en snöboll, men jag kasta den inte. Och killarna bara fortsätte att kasta på mig och min lillasyster.
Jag: Men vad.. Håller ni på med?
Killarna: *Fniss*

Och så fortsatte dem skratta och kasta. Dem kanske var 10 - 12 st.
Det var jätte irriterande.
Tillslut så sa jag "Vad har vi gjort er? Kan ni sluta?" Då började dem skrika Nä, det kan vi inte. Med en kaxig röst.
Alltså, hur dryga får man vara? Jag och min lillasyster hade inte gjort dem nåt. :-/

Aja. Men nu är det över. Och nyss kom Tuva och min syster. :-D

Ha det bra! :-)

Sofia 7 år i förrigår.

Ja, som ni vet så fyllde min lillasyster år i förraigår.
Och hon var med i tidningen. Här kommer bilden:


Duvhök!

Idag på skolan så hittade vi en Duvhök. Den antaglingen krockat i något träd, eller på vår skola. Den hade is mellan dens klor. Den var död. Men den var urgullig! :O
Naturskolan tog upp fågeln med några slaks pinnar. (Naturskolan är en slaks "Skola" Dem forskar och sånt. Och kan allt om djur, och natur)

Jag har aldrig sätt en sådan står fågel i min stad.
Här kommer en bild på den:


Dagens roligaste!

Här kommer dagens roligaste program:

Spola fram till slutet. Där kommer det bästa. ^^

7 år Idag, GRATTULERAR!

Ja. Eller jag fyller inte 7 år idag. Utan min lilla syster. :-)
Klockan är 07:53. Och jag och min mamma, och scar ska snart gå upp och sjunga för henne.
Hon kommer få fukost på sängen med ett litet paket.
Av mig så kommer hon få, några slaks roliga pennor. Men sudd med. Hon kommer också få en marschmellow påse, (Hon älskar det) Och hon kommer också 3 tuggumin och en klubba av mig.
Och senare så ska vi åka till Leos lekland.

Ha det bra! ;-)

Godmorgon!

Godmorgon! Kloclan är 09:01 på morgonen och jag är redan uppe. :-)
Imorgon så fyller min lilla syster Sofia 7 år! Och jag har tänkt att köpa en barbie docka eller något sånt till henne. ;-)
Vi kommer ju såklart äta tårta då. Men! Vi kommer kanske lite senare åka på Leos Lekland.
Sofia älskar att vara där. Och jag med. Det finns så roliga Kanor. ^^

Idag lite senare så är det Melodifestivalen. Och Charlotte Perelli, ska vara med. Man kunde chatta med henne igår på svt.

Ha en bra morgon! ;-)

Mandelmasspaj.

Igår så bakade vi Mandelmassapaj. Det var jätte gott. Recept hittar ni här: http://www.alltommat.se/recept/Appelpaj-med-mandelmassa-8186

Och i morse så gjorde jag och min lilla syster Sofia en fruktsallad med Appelsin, och kiwi och en klick vaniljsås till vår mamma.Vi tänkte Oh vi gör en överraskning till våran mamma. Så vi tog fram kiwi och appelsin, skärbräda, tallrik, kniv.. Och den smakade nog ganska gott. ;-)

Ha en bra dag!


Sjuk.

Idag är jag sjuk. Eller ja. Jag är alldeles röd om kinderna och under ögonen. Det var jag i morse. Och jag har ont i huvudet. Men för att göra mig lite bättre så tog jag några roliga bilder på picnik.com
Här kommer en.

Ha en bra kväll! :-)


Ska till skolan, nu. Hejdå. 14/2.


Godkväll!


Dagensdagligadag.

Haha, det blev ganska mycket dag i Rubriken va? ^^
Denna bild är väl ganska skoj. Va?
Jag tog den på hösten, haha.
Aja. Igår så kom min mormor. Hon skulle sova över. Och igår så gick jag även med 3 andra kompisar till en kompis. Så ja, vi var 5 st. Vi såg på film. Vi åt Indisk mat. Och det som var ganska roligt var att alla kompisar som kom till den vi skulle se film hos, ja, vi kom från olika länder. Eller ja. Alla kommer ju från Sverige. Men deras "Hemland" eller vad man säger. Aja. En kommer från thailand, en kommer från Indien, en kommer från finland, och en kommer från Kurdistan. Och så jag. Jag kommer ju från Sverige. Den som vi gick hos är från Indien. Så somsagt, vi åt chips, godis, popcorn, läsk när vi såg på film. Och efter det åt vi nån Indisk mat. Sen när jag kom hem såg vi på melodifestivalen. (Jag och min familj)
Idag så ska jag och min mamma, mormor, och min lilla syster gå till konsum, och köpa lite smått.
Ha en bra dag! :-)

Livet.

Denna bild, är sann.
Men den sista rutan, hoppas jag aldrig händer. Jag önskade att man kunde leva, och vara pigg tills man blev miljoner år.
Jag tänker då leva så länge.
Ha en trevlig helg! :-)

"Mamma, Ida, time!"

Igår åkte jag och min mamma till affärn. Eller vilket jag kallar "Mamma, Ida, time" Jag älskar när vi åker till  "Mamma, Ida, time"
Vi gick först till Frasses. Och pluss, så hade frasses öppnat en mysig kamin. Så jag och min mamma tog bordet vid kaminen, eftersom det var så kallt ute. 30 - grader. Så ja, det var väldigt mysigt! :-)
Efter vi ätit på Frasses, så gick vi till Kappahl. Vi köpte en slaks, pälsväst till mig.
Och så gick vi förbi några örhängen. Vi stannade upp ett tag och tittade lite ett tag. Och köpte ett par örhängen till mig. Eller ja. Det var ungefär 4 par, på en.
Och sedan gick vi till vuxenavdelningen, och där hittade mamma ett par fina vita pärlörhängen.
Vi shoppade, lite till. Vi tittade på lite kofftor och sånt. Vi köpte líte till min lillasyster, och sånt.
Sedan gick vi till coppforum. Och där såg jag ett perfekt alla-hjärtans-dag pressent till min mamma som jag har bestämt jag ska köpa till henne på alla-hjärtans-dag.
Vi gick vidare i affären, och köpte lite kex, med getost och vindruvor och sånt! Så vi åt det lite senare ikväll på en bricka, med familjen.
Efter vi varit klar på coopforum, så gick vi till busstationen. Det var ungefär 15 minuter kvar tills den gick. Så vi gick till Willys och köpte en liten Nougat. Som vi smaskade på innan bussen kom.
Sedan när vi åkt hem med bussen, så mysade vi lite och åt den där härliga getost med kex brickan. Sedan började melodifestivalen!
Våran familj satte oss i soffan, och åt lite godis och såg på melodifestivalen.
Så ja, det var faktist en väldigt bra dag! :-) Jag älskar "Mamma, Ida, time"


Ha en bra kväll! ;-)